Què és l’ORGT?

L'ORGT disposa de més d’un centenar d’oficines d'atenció distribuïdes per tota la província de Barcelona.

Persones jurídiques

La Llei 39/2015 estableix l’ús obligatori dels mitjans electrònics per a totes les persones jurídiques en les seves relacions amb l’Administració, així com per altres subjectes inclosos a l'article 14. En aquesta seu trobareu tot un conjunt de tràmits específics així com el de registre electrònic que cal utilitzar per a la presentació d’escrits.

Persones físiques

L’ORGT ha dissenyat tots els tràmits perquè us siguin còmodes i ràpids d’utilitzar. Tot i així, si necessiteu una atenció presencial en alguna de les oficines de l’ORGT, podeu demanar cita prèvia i així no haureu de fer cua. En demanar la cita prèvia, veureu la llista de les oficines on podreu resoldre el vostre tràmit en funció del tema a tractar.

Consulteu la relació actualitzada d’oficines de registre de l’ORGT i el seu horari d’apertura al Portal de Transparència. Els tancaments i canvis d’horari temporals de les oficines de registre es publiquen al tauler d’anuncis electrònic.

El registre electrònic permet la presentació d’escrits a qualsevol hora del dia tots els dies de l’any, amb certificat digital. Si disposeu de targeta sanitària individual del CatSalut, podeu obtenir al moment un identificador idCAT Mòbil.