• No feu cua a les oficines de l'ORGT. Demaneu cita prèvia
  • |
  • Obligació de les persones jurídiques a relacionar-se electrònicament amb l'Administració
  • |
Identificació

Identificació

El tràmit sol·licitat requereix que us identifiqueu electrònicament

Quan cliqueu l'enllaç sereu redirigit al web de l'Administració Oberta de Catalunya per efectuar el procés d'autenticació.

Si teniu problemes en la utilització del vostre certificat, poseu-vos en contacte amb el Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU) del Consorci AOC a través d’aquest formulari o per telèfon al 902 901 080 o al 93 272 25 01 (horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 8:00 a 19:00 hores, excepte festius)

Com obtenir un mitjà d'identificació electrònica?

Si disposeu de targeta sanitària individual del CatSalut (Servei Català de la Salut), podeu donar-vos d'alta i obtenir al moment un identificador idCat-Mòbil.

Podeu sol·licitar un identificador Cl@ve (web disponible en castellà) a l'Administració General de l'Estat que podeu fer servir a la seu electrònica de l'ORGT.

Consulteu com us podeu registrar al sistema Cl@ve (web disponible en castellà).

A través del web de l’IdCAT es pot accedir a la sol·licitud d’aquest certificat emès per l’Agència Catalana de Certificació – CATCert, que assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques garantint la identitat dels ciutadans i ciutadanes.

A través del web de CERES-FNMT es pot accedir a la sol·licitud d'aquest certificat. (web disponible en castellà)